Business case

Onze huidige situatieOnze nieuwe situatie

Aan de slag met de Business Case!

Je staat op het punt om te starten met de Business Case. Vul hieronder een aantal algemene vragen in over jouw organisatie. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor berekeningen in de volgende stappen en voor een persoonlijk overzicht aan het einde van de Business Case. Zorg er daarom voor dat je alle gegevens invult, voordat je begint met stap 1.

Weet je het exacte gemiddelde bruto uurloon van jullie medewerkers (VMBO/MBO), vul dat dan hier in. Gebruik hiervoor het brutoloon inclusief werkgeverslasten (premies werknemersverzekeringen, bijdrage ZVW en pensioenpremie = gemiddeld 17,8% van het brutoloon), vakantiegeld (= gemiddeld 8% van het brutoloon) en eventuele eindejaarsuitkering. Als je niet de beschikking hebt over deze gegevens, dan is 22 euro per uur een redelijke schatting. Uiteraard zullen de werkelijke uurlonen van jouw organisatie een betrouwbaardere Business Case opleveren.
Weet je het exacte gemiddelde bruto uurloon van jullie medewerkers (HBO/WO), vul dat dan hier in. Gebruik hiervoor het brutoloon inclusief werkgeverslasten (premies werknemersverzekeringen, bijdrage ZVW en pensioenpremie = gemiddeld 17,8% van het brutoloon), vakantiegeld (= gemiddeld 8% van het brutoloon) en eventuele eindejaarsuitkering. Als je niet de beschikking hebt over deze gegevens, dan is 30 euro per uur een redelijke schatting. Uiteraard zullen de werkelijke uurlonen van jouw organisatie een betrouwbaardere Business Case opleveren.
Pagina 1 van 7